כיצד להפוך את ההצלחה של ההצגה בעולם העסקים תלויה במידה רבה על היכולת לשכנע אחרים להציג מוצרים, רעיונות עצמם. מצגות עדינים של חיי העסק יומי מלא. אם מצגת אחד – על – אחד אנחנו איכשהו להתמודד, התקשורת בקבוצה לעתים קרובות לגרום לבעיות. "המוח האנושי מתחיל לעבוד בזמן הלידה ממשיכה לעבוד כל עוד אתה לא התחילו לדבר לציבור". למרבה המזל, התיאוריה מצגת מפותח מספיק – מגוון רחב של ציוד מצגת משפר תקשורת בקבוצה, כדי לסייע להפוך את חוסר המיומנויות להרצות. בעיות של שידור וקליטה של ??מידע אם אתה שואל איך להגיע לכל מקום אתה, שם הרחוב שמות ומספרים הבית, או לתאר את המבנה פונה רמזורים? מה כדאי לזכור פרצופים או שמות? מה אתה מעדיף להאזין לרדיו או לצפות טלוויזיה, אם יש לך ברירה? באיזו תדירות במחירי הפסד כדי להסביר משהו, אנחנו אינסטינקטיבית לפנות דימויים ויזואליים! זכרו כמה פעמים לחזור על מצב שבו אדם מסביר לך את הדרך, והתחיל לצייר מעגל הכניסה. כמה פעמים עשית לשרבט את ערכת אותו, הקשבה בטלפון להסביר איך להגיע אל היעד שלך? מומחה בעל שם במצגת על ידי רוברט לינדסטרום (Robert. לינדסטרום) סבור כי ההתחלה מצגות לשים אדם פרימיטיבי צייר ציור על קיר מערה הממחישות את סיפור השבט.
מאז, דימויים חזותיים כדי לעזור לאנשים לתקשר, להסביר, להבין, לקלוט ולזכור את המידע. במוח האנושי, 30% מחזיקים את הנוירונים אחראי על החזון, 8% של נוירונים לספק תפיסה מישוש, ורק 3% הם האחראים שמיעה. לא זכור שמע את המשפט: "עדיף לראות פעם אחת מאשר לשמוע מאה פעמים"? מדענים מצאו הצדקה שלה. בינתיים, המצגת בדרך כלל לא פותר את הבעיה של אלטרנטיבה (או לראות או לשמוע), וכן מחפש דרכים להשפעה הטובה ביותר לשמוע איברים איברים של חזון. סימולטני השפעה על איבר שני החשוב ביותר של תפיסה יכול להשיג אפקט הרבה יותר גדול. על פי המרכז למחקר יישומי Vortonovskoy הספר (בית הספר וורטון) באוניברסיטת מינסוטה אדם זוכר את מה שהוא שמע 20% ו -30% ראו, ויותר מ 50% ממה שהוא רואה ושומע באותו זמן.
להקל על תהליך של תפיסה עם תמונות בלתי נשכחות – הוא הבסיס של המצגת כל המודרנית בכל צורה של מצגות (מכירות, , מצגת הדגמה, הרצאה וכו '), היינו מדברים. זוכרים את כל זה, אתה יכול להתחיל את הבחירה של ציוד הקרנה. אל תלך שולל שלכל אחד יש דרך להציג יחד עם היתרונות והחסרונות שלהם. לבחור הכי טוב שמתאים, את האישיות שלך לסגנון ואופן הצגת המידע.